В онлайн магазина на СТАЕВ ЕООД избирате сред 10 425 продукти с гарантирано качество.

Начин на доставка

Поръчаните продукти се доставят до всяка точка на България чрез куриер, в срок от 1 до 4 работни дни. Магазинът работи с куриерските услуги на фирма "Еконт Експрес" ООД.

Стойността на доставката се определя главно от теглото на транспортираната стока и разстоянието до адреса на доставка и варира до не повече от 7-8лв.
 
При нужда от повторно идване на куриер по доставка на Потребителя по причини, възникнали от страна на Потребителя, Потребителят поема разходите по повторната доставка. 
 
Стойността на доставката  не е включена в цената на продуктите. Тя се заплаща на място при получаване на продуктите.
В случай, че Потребителят не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Магазинът се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

Потребителят може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички допълнителни разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.
Изчисти маркираните Сравни
{{ p.title_bg }}